Kaiebonie d’Amby Bambi – geb. 27/01/2011

Selecteer een tab voor meer info over Kaie:

Kaie is een dochter van Hanne du Chien d’Ebène X Exess Eos

Kaie is een grijs italiaantje die regeert met ijzeren poot over haar broertje.  Nu ze volwassen is komt dat trekje nog af en toe boven, maar dan naar vreemde honden toe.  Haar 2 broers King & Kito zijn nu ondertussen beste maatjes geworden met haar.   Ze kan een ongelooflijke snelheid ontwikkelen als ze op de weide iets gezien heeft.  Onze kleine snelheidsduivelin.

Op de renbaan vind ze het superleuk, maar alleen als ze met andere honden kan samenlopen.  Alleen lopen heeft geen zin bij haar, want halfweg de baan denkt ze dan plots ... ha tien, ik loop hier alleen en keert ze gewoon om en gaat haar baasje zoeken :-). 

Ons Juffrouw is eigenlijk een beetje zoals haar mama en houdt eigenlijk zo niet van het hele showgebeuren en hebben we ook beslist van daar een punt achter te zetten.

Een hondje met tegenzin iets laten doen heeft geen zin, daar wordt niemand gelukkig of beter van.  Kaie is diegene die steeds heel trouw aan uw zijde mee in de tuin werkt ... met de nadruk op werken, want helpen doet ze dan wel :-).  Ze is ondertussen volwassen en in de zomer 2014 heeft ze haar eerste nestje gehad !

Hilario del Vento Rosso is de papa van de pups geboren op 16/07/2014.

Kaie is 38 cm groot.

Jeugdwinster A'dam 2011

Nederlands jeugdkampioen.

Best Puppy

Jeugdwinster Amsterdam

3 x JCAC Nederland => Jeugdkampioen Nederland

3 x RCAC/CACIB

16 x Uitmuntend

1 x Zeer goed